Over Stampin'up!


Sinds de oprichting in 1988 heeft Stampin' Up!® haar producten business model

en alle beslissingen gebaseerd op de bovenstaande Statement of Heart.Het brede assortiment van mounted en unmounted stempels, stempeltechnieken en de specifieke Stampin' Up!® dessins hebben al vele creatievelingen geholpen hun creativiteit verder te ontwikkelen en dit te delen met anderen.
De exclusieve, hoogwaardige kwaliteit stempels van Stampin' Up!®, met de aanvullende bijpassende producten zijn sins oktober 2012 ook in land Nederland verkrijgbaar.

Stampin' Up!® producten worden niet in winkels verkocht, maar zijn verkrijgbaar via een netwerk van Stampin' Up!® demonstratrices.
Op dit moment delen meer dan 40.000 demonstratrices in 50 staten van Amerika, Puerto Rico, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië hun enthousiasme voor stempelen, scrapbooking, kaarten maken en andere papier technieken.
Vanaf nu zullen er nog meer demonstratrices bij komen in ons land en ook in Oostenrijk.

Stampin' Up!® exploiteert twee state-of- the art faciliteiten: een 80.000 vierkante meter fabriek in Kanab, Utah en een 300.000 squaere foot thuisbasis en distributiecentrum in Riverton (Utah). Voor Stampin' Up!® Europa zit het distributiecentrum in Duitsland (dus geen invoerrechten).

Voor de Europese markt, waar wij nieuwelingen Nederland en Oostenrijk aan toegevoegd worden, zal 1 uniforme catalogus worden uitgegeven. Deze catalogus zal voor Nederland in het Engels zijn. De verkoopprijzen zullen zowel in Engelse ponden als in Euro's worden aangeduid.

In de catalogus is niet alleen plaats voor de exclusieve stempelsets van hoogwaardige kwaliteit maar ook prachtig designpapier, cardstock, linten, knoopjes, brads, ponsen, snij- en embossingmallen, inkt en markers zijn in deze catalogus vertegenwoordigd. Deze producten worden met zorg samen gesteld door Stampin' Up!®. 


Omdat alles door Stampin' Up!® ontworpen en grotendeels vervaardigd wordt, zijn alle producten zodanig op elkaar afgestemd dat alles perfect met elkaar gecombineerd kan worden. Deze producten worden dan ook weergegeven in 4 kleurgroepen (zie de catalogus).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten